Testimoniale

"In legatura cu apartamentul, eu am cautat foarte mult inainte sa cumpar, am vazut multe ansambluri si complexuri rezidentiale, aici mi-a placut ca bucatarie e mare, imi da posibilitatea sa o inchid, apartamentul e luminos, terasele mari ( fata de alte blocuri care au un balcon foarte ingust ), imi place ca e liniste si verdeata multa."

Diana, 26 ani, Analist

"Am copilarit in zona si treceam zilnic pe langa blocurile noi din Colentina. Faptul ca am vazut cum au fost construite aceste blocuri m-a convins sa iau decizia de a-mi achizitiona propria locuinta aici, in Rose Garden. Mi-am cumparat apartamentul dinainte de finalizarea primelor cladiri si sunt foarte multumit. Imi place ca este liniste, verdeata, iar apartamentul este luminos.

Datorita acestui motiv am continuat sa recomand familiei si prietenilor mei apartamentele de aici, reusind sa ii aduc aproape de mine.

Cand am musafiri, ne strangem pe terasa si petrecem momente frumoase impreuna, glumim, ne bucuram de timpul liber si de aerul curat. Am cativa prieteni, care dupa ce au venit in vizita s-au indragostit de acest ansamblu si au decis sa devenim vecini, aspect ce nu poate decat sa ma bucure! In acest fel nu mai este nevoie sa strabatem tot Bucurestul pentru a ne putea intalni."

Horia, 37 ani, Sales Manager Orange

"Cand am ales sa achizitionez un apartament nou intr-un complex rezidential am decis ca Rose Garden este cea mai buna varianta datorita zonei in care se afla pozitionat, reusind sa ajung in scurt timp la birou, datorita faptului ca era vorba despre un ansamblu locuit in proportie de mai mult de 50% in acel moment si, mai ales, datorita faptului ca multi prieteni de ai mei deja locuiau in acest cartier.

Drept urmare, acum suntem aproape unii de ceilalti, ne vizitam des si speram sa determinam cat mai multi prieteni dragi sa ni se alature."

Ana Maria, 30 ani, Inginer